Onderhoudsmiddelen

Meesterschoenmaker Almere-stad heeft ook een ruim assortiment aan fournituren en onderhoudsmiddelen voor verschillende leer en textielsoorten.

Meesterschoenmaker Almere-stad bied een ruim assortiment aan platte veters, ronde veters, zwarte veters, witte veters, leren veters of katoenen veters. Wij hebben vetermaten vanaf 55 cm t/m 200 cm.

Wij bieden ook schoensmeer aan in alle kleuren, met meer dan 100 soorten, kleuren die we niet hebben bestaan ook niet! Onze schoensmeer collectie is altijd up to date met de nieuwste mode.

Maar niet alleen schoensmeer ook poetsmiddelen voor uw leren bank, jas of tas hebben wij vele op voorraad. Neem uw schoen, tas of jas mee naar onze winkel en wij kunnen u adviseren wat voor onderhoudsmiddel u het beste kan gebruiken.

Meesterschoenmaker Almere-stad heeft ook een ruim assortiment aan inlegzolen. Heeft u geurvoeten, koude voeten ,of de zool in de schoen zit niet lekker? Of u nou leren, badstof, sudex of steunzolen nodig hebt! wij hebben altijd de juiste inlegzolen voor u in onze assortiment.

Bekijk ook onze assortiment aan leren riemen! Heeft u een mooie nette schoen, maar u kunt geen mooie riem vinden die er bij past. Loop bij ons binnen en wij helpen u een handje met het uitzoeken van uw leren riem!

Wij verwachten u in onze winkel om u graag te adviseren!